Träna hemma effektivt... har du 10 min över per dag?

...I så fall kan jag hjälpa dig förbränna fett, få tonade muskler & känna dig 10 år yngre - helt utan träningsredskap eller gymkort!

Men denna nya '10 minuters-metod' kan du välja att tappa 5-10 kg fett vart du än befinner dig. Allt du behöver offra är 10 min varje dag för att öka din fettförbränning hela 48-timmar efter träning.

Vet du varför de flesta träningarna aldrig blir av?

 1.  Man har inte tid för dem! Det spelar ingen roll om du har de bästa träningsredskapen eller det dyraste gymkortet när du ändå aldrig har tid för träning.
 2.  Man vet inte vart eller hur man ska börja.
 3. Man är osäker och vill inte synas bland andra på gymmet

 Är du en av dem som känner dig träffad av punkterna ovan?

Då ska du fortsätta läsa för jag har riktigt goda nyheter att berätta…

Nicolas Fiori heter jag och har nu ägnat mig åt att hjälpa människor gå ner i vikt och förbränna fett sedan 2009. Jag har arbetat med över 500 klienter under denna tid, driver ett nyhetsbrev med över 23.000 prenumeranter inom fettförbränning och är även grundaren till bästsäljaren online ”Maxa din fettförbränning”.

Kan 10 minuters träning ersätta ett
30-60 minuters pass?

En studie som gjordes i USA 1999 undersökte ifall korta intensiva träningspass kunde ha lika goda hälsoeffekter som 30-40 minuters träningar tre gånger i veckan.

I studien deltog ca 40 personer som tränade 5 gånger per vecka, 10 min varje pass under en tre veckors period. Totalt 15 stycken 10 minuters pass under denna period.

Träningarna bestod av en kombination av korta intensiva styrketränings- och kondition övningar.

Studien visade följande resultat:

 • Ökad hormonell effekt som gav högre fettförbränning hela 48 timmar efter träningen.
 • 10-15% bättre kondition
 • Ökad styrka och muskeluthållighet med 40-100%
 • Kraftigt minskad kolesterol - vilket innebar att risken för att drabbas av hjärt-& kärlsjukdomar minskade i genomsnitt med 20-40%
 • Att intensitet är viktigare än duration (hur länge du tränar)

*The Spark –  American Heart Association, Dr. Glenn Gaesser (exercise physiology, Univ. of Virginia)

Konceptet visade sig vara väldigt enkelt och innehåller egentligen inte några revolutionerande övningar. Allt handlade om att göra MYCKET ARBETE på KORT TID! Att det är viktigare att du tar i ordentligt en kort tid än att du går på halvfart i 30-60 min.

(Här är ett exempel på "Efterbränningseffekten" som kan bli med högintensitetsträning (HIIT))

Detta kallas för HIDT (High Intensity Density Training)

Du har säkert hört talas om HIIT (High Intensive Intervall Training) förut som går ut på att träna högintensivt med kort vila. Detta är nästan samma sak fast man lägger till ett element, alltså TID! Alltså att utföra flera högintensiva övningar med kort vila på väldigt lite tid.

Det är inte svårare än att följa denna formel:

 • Utför stora övningar som involverar stora muskelgrupper
 • Ha väldigt kort vila mellan set och övningar
 • Förbättra prestationen från pass till pass

Denna undersökning kommer med väldigt goda nyheter för många. I mitt yrke jobbar med många som har väldigt begränsad med tid och vi vill ju göra det som ger bäst effekt på minimal tid.

Jag har därför valt att sätta ihop ett hemträningssystem kallat ”10 min om dagen” som maximerar din fettförbränning på minimal tid. Men funkar verkligen att träna endast 10 min?

Läs vad andra säger om mina 10 minutersprogram:

  'Jag jobbar själv som Personlig Tränare och som PT ska man ha en bred övningsbank för att göra träningen så rolig som möjlig för sina klienter. Så jag bad Nico om hjälp med ett enkelt program. Vi körde en cirkel med 5 olika övningar i intervaller som ökade pulsen och styrka. Jag har själv kört detta program med flera av mina klienter som fått väldigt bra resultat. Det tar ca 10 minuter per cirkel och med en hög intensitet räcker det. Du kan enkelt göra hemma eller när du reser!' – PT Karin

”Jag tappade 5 kilo första 2 veckornaKatarina  

Hur skulle det kännas för dig om du…

 1. 8 veckor från nu hade den slanka tonade kroppen du längtat efter
 2. Nu är smalare, mer hälsosam och energisk så du kan ha mer energi både på ditt jobb och med din familj
 3. Du kunde få allt det här utan att spendera timmar på träning och tusentals kronor på gymkort

Vad "10 minuter" om dagen kan göra för dig?

- Passar dig som är en upptagen person med begränsad tid
- Du får hela kroppen tränad på endast 10 min
- Du får en efterbränning upp till 38-48 timmar efter träning
- Du kan träna hemma utan dyra gymkort och träningsredskap
- Du kan tappa 5 kilo redan första 30 dagarna
- Du får massa hälsofördelar som minskad kolesterol och
- minskad risk att drabbas av hjärt-och kärlsjukdomar. 

Lyssna nu,  jag har inget intresse av att ta emot dina pengar om du inte kommer att dra nytta av programmet. Dessa strategier och träningsprogram fungerar. Det enda sättet de skulle inte fungera, är om du inte genomför arbetet som krävs.

Eftersom jag är säker på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan jag  ge dig en väldigt generös garanti.


Vad du får i programmet ”10 min om dagen”:

10 Minuters programmet:

7 stycken 10 min hemträningsprogram med full fokus på fettförbränning.


5 SPECIALPROGRAM:

10 min Cardio
10 min Överkroppdominant
10 min Bendominant
10 min Magdominant
10 min Bröstdominant

Bonus: 5 min Metabolisk Träning

Korta intensiva 5 minuters program du kan köra som extra efter dina 10 minuters program om du finner dem lite lättare efter ett tag. Alternativt fungerar dem som snabba och effektiva fettförbrännande program som ökar din efterbränning i timmar efter passet.

Bonus: Videogenomgång av alla övningarna

Idag får du också tillgång till videor som beskriver hur du utför alla de olika övningarna som ingår i ditt "10 minuters program".

>>> Prova 10 Minutersprogrammet idag! <<<

Just nu endast 129 kr (inkl moms)

(Tidsbegränsat erbjudande)

Betala med Paypal/Kreditkort!Direkt tillgång till produkten - 100% pengarna tillbaka garanti

nojdkundgaranti

Ta 30 dagar på dig för att avgöra om detta är rätt för dig!

Jag vill inte tvinga dig till ett beslut. Det är därför jag är villig att låta dig provköra ”10 minuter om dagen” under hela 30 dagar innan du beslutar om det är rätt för dig. Gå igenom hela kursen. Använd programmen. Tillämpa dem i din träning och vardag.

Du gör investeringen idag, men om du inte är helt nöjd med de resultat du får så behöver du bara skicka mig ett snabbt mail och jag kommer oftast tillbaka med din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig.

Saken är att du kan få en återbetalning med vilken anledning du vill. Du har 30 dagar på dig för att fatta det beslutet.

Bästa hälsningar

Coach Nico

P.S. Studier har bevisat att du kan förbränna fett med endast 15, 10 och till och med 5 minuters högintensiva träningar. Det bästa av allt är att du kan göra det hemma utan redskap krångliga redskap och dyra gymkort.

P.P.S. Du får i ”10 minuter om dagen” steg för steg träningsprogram som ökar din fettförbränning hela 48 timmar efter träning. Om du inte får resultaten du önskar eller känner att träningsprogrammen inte är något för dig så har du 30 dagar pengarna tillbaka garanti.

>>> Prova 10 Minutersprogrammet idag! <<<

Just nu endast 129 kr (inkl moms)

(Tidsbegränsat erbjudande)

Betala med Paypal/Kreditkort!Direkt tillgång till produkten - 100% pengarna tillbaka garanti

Vanliga frågor (FAQ)

FRÅGA: Vad är ”10 minuters programmet”?

Kortfattat är ”10 minuters programmet” ett 7 dagars träna hemma program med inriktning mot fettförbränning. Det bästa av allt är att alla träningsprogram kan du göra i ditt hem med din egen kroppsvikt , inga dyra gymkort behövs!

FRÅGA: Är det massa teori jag måste läsa?

Nej. Detta är bara rena träningsprogram med videos på hur du utför övningarna. Programmen är redan optimerade för maximal fettförbränning på minimal tid.

FRÅGA: Jag vill börja direkt. Måste jag vänta på produkterna?

Nej. Detta är en digital produkt och du får hela programmet tillgängligt för nerladdning direkt efter din betalning. Ingen väntetid och inga fraktkostnader!

FRÅGA: Hur ofta måste jag träna för att nå resultat?

Detta är olika beroende på hur tränad du är men vi rekommenderar minst 3 gånger per vecka. Vill du utmana dig själv finns det en stege att klättra på:

Nybörjare: 2-3 gånger per vecka med 48 timmar vila mellan varje pass

Medel: 4-5 gånger per vecka med vilodag efter 3 raka träningar

Avancerad: 6-7 gånger per vecka

FRÅGA: Jag är inte 20 eller 30 år längre, fungerar programmet även för oss äldre?

Ja det gör den absolut! Jag har haft många klienter i 40, 50 och 60 års ålder som fått fantastiska resultat av att träna kort och intensivt! Programmet är upplagt på så sätt att du ska nå resultat och tycka det är kul oavsett hur gammal du är.

FRÅGA: Kan jag som nybörjare ha användning av programmet?

10 minuters programmet passar alla. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, gammal som ung. Träningsprogrammen är ordnade så att det finns en nybörjarnivå för dig som aldrig har tränat i ditt liv eller har haft långt uppehåll. Men även för dig som är lite mer tränad.

FRÅGA: Fungerar detta program för både män och kvinnor?

Absolut! ”10 minuters programmet” fungerar för alla oavsett ålder och kön.

FRÅGA: Men om programmet inte är något för mig?

Då får du pengarna tillbaka! Om du inte tycker att dessa fettförbrännande träningsprogram passar dig kontaktar du oss och du får pengarna tillbaka. Jag står bakom denna produkt till 100%. Allt du behöver göra är att ge programmet en chans att bevisa hur bra ”10 minuters programmet” är.

FRÅGA: Vilka står bakom programmet?

Det är Nico Fiori som är skapare och certifierad personlig tränare. Han är även skapare av programmet Maxa din fettförbränning som har +1000 nöjda kunder sedan starten tidigare i år.

Notering: Vi tror inte på "quick fix" lösningar - bara på hårt arbete med rätt kunskap, leverera värde och hjälpa andra. Våra program är skapade för att hjälp flera på en gång att förbättra  sin hälsa. Vi garanterar inte dina resultat eftersom vi inte känner dig. Dessutom är dina resultat i livet upp till dig. Är vi överens om det? Vi vill bara hjälpa till genom att leverera bra innehåll, vägledning och strategier som tar dig framåt. Denna internetsida är producerad för Sverige och den svenska marknaden. Resultaten på denna sida garanterar inte att andra användare får samma resultat och är inte på något sätt representativt för de resultat någon annan person kan uppnå. Avgörande för en persons framgång är hans/hennes förmåga att bruka informationen på ett korrekt sätt och att följa vårt uppföljningssystem. Detta program är i informations och utbildningssyfte och är inte avsedd som medicinsk eller professionell rådgivning. Samtala alltid med din läkare innan du utför större förändringar i dina matvanor och dina näringsprogram. Användningen av kost- och näringsprogram för att kontrollera metaboliska störningar eller sjukdomar är inte syftet med detta program. Syftet med detta program är att hjälpa icke sjuka människor att uppnå deras kosmetiska fitnessmål genom att utbilda dem via lämpliga riktlinjer för näringsintag och effektiv träning.

Detta program gör inga hälsomässiga anspråk. Detta program kommer inte att hjälpa till att hela, bota eller motverka några sjukdomar eller andra medicinska tillstånd. Författaren är ingen läkare eller registrerad dietist. Författaren är fitness- och näringskonsult. Din näringsplan kommer inte att enbart vara effektiv utan komplettering av ett lämpligt motionsprogram. Om du inte är van vid träning kontakta alltid din läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram. För att kunna delta i detta program måste du vara 18 år och myndig i enlighet med svensk lag.