Beställ "Maxa Din Fettförbränning" här nedan...

JA! Jag är redo att komma igång.

JA!, jag förstår att antalet platser är begränsade inte minst när det gäller Nicos gratiscoaching under 4 veckor. Så det är viktigt att jag agerar nu innan erbjudandet ändras och för att Kick-starta förbränningen!

JA!, jag förstår att jag kommer att lära mig strategier och metoder för att öka min viloförbränning från start till mål med hjälp av dessa moduler och bonusar:

 

— Modul #1: Kick-start & Introduktion - värde 395 kr
— Modul #2: Kosten - värde 795 kr
— Modul #3: Träningen - 795 kr
— Modul #3.2: Träningsprogrammen - värde 795 kr
— Modul #3.3: Övningsbanken - värde 295 kr
— BONUS : Kosttillskottsmodulen - värde 195 kr
— BONUS : Intervallprogram - värde 295 kr
— BONUS : Näringstabeller - värde 195 kr
— BONUS : Kostdagbok- värde 95 kr
— BONUS : Träningsdagbok - värde 95 kr
— BONUS : Personlig Coaching av Nico (30 dagar) - värde 995 kr

Idag endast 495 SEK (inkl. moms)
ENGÅNGSBETALNING - Livstidsmedlemskap

Du kan enkelt och bekvämt följa programmet via din dator, läsplatta eller smartphone

Om du uppdaterar denna sidan eller kommer tillbaka senare
och du ser en bild på "UTSÅLT" så betyder det att alla tillgängliga platser har blivit tillsatta.

Välj betalalternativ på knapparna nedan!

Köpet hanteras via:

JOZCAR MARKETING, Westmarks Gränd 1, 449 33 Nödinge

Köpet hanteras via:

JOZCAR MARKETING, Westmarks Gränd 1, 449 33 Nödinge

Vanliga Frågor ( FAQ)

 

FRÅGA: Vad är maxa din fettförbränning?

Kortfattat är Maxa din fettförbränning ett 6 månaders fettförbränningsprogram där du lär dig att äta och träna för att förbränna fett på ett effektivare sätt än du någonsin gjort tidigare. Du lär dig att anpassa kosten efter din kroppstyp för en säker och hälsosam viktnedgång. Du lär dig även att träna effektivt så du både sparar tid och har en högre fettförbränning än 95% av all andra som försöker gå ner i vikt. Det bästa av allt är att alla träningsprogrammen kan du göra i ditt egna hem, inga dyra gymkort behövs!

FRÅGA: Vad gör jag efter programmet?

Efter 6 månader kan du fortfarande fortsätta följa programmet då du lärt dig att anpassa kosten efter hur din kropp svarar och du har träningsprogram som gör att du har en hög fettförbränning genom hela dagarna.

FRÅGA: Kommer jag att behöva svälta mig själv?

Nej. Du kommer att lära dig äta, träna och tappa fett på ett enkelt och säkert sätt. De flesta jag använt detta system på har sagt att de till och med mår bättre och är mättare än tidigare.

Det bästa av allt är att du till och med får ha en fuskardag där du får äta all sin favoritmat. Allt upplagt på ett strategiskt sätt så du ändå tappar i vikt och mår bättre än tidigare.

FRÅGA: Jag vill börja direkt. Måste jag vänta på produkterna?

Nej. Detta är en digital produkt och du får hela programmet tillgängligt för nerladdning direkt efter din betalning. Ingen väntetid och inga fraktkostnader!

FRÅGA: Kommer jag att tappa kilon bara för att snabbt få tillbaka det?

Nej, inte om du fortsätter följa programmet. I Maxa din fettförbränning får du lära dig att äta efter din kroppstyp. Vilket gör att du inte endast tappar i vikt utan även mår bättre än någonsin då kosten äntligen är anpassat efter dina behov och förutsättningar.

 

FRÅGA: Om jag är kraftigt överviktig, kan jag ändå använda mig av ”Maxa din fettförbränning”?

Det spelar ingen roll hur mycket fett du har eller hur mycket du vill gå ner i vikt. Detta är ett viktminskningsprogram där du lär dig att anpassa din kost och träning efter dina egna behov och förutsättningar. Maxa din fettförbränning kommer få dig att nå ditt mål snabbare. Ökad fettförbränning och snabbare viktminskning.

FRÅGA: Jag är inte 20 eller 30 år längre, fungerar programmet även för oss äldre?

Ja det gör den absolut! Jag har haft många klienter i 40, 50 och 60 års ålder som fått fantastiska resultat av detta system! Programmet är upplagt på så sätt att du ska nå resultat oavsett hur gammal du är.

FRÅGA: Kan jag som nybörjare ändå ha användning av programmet?

Maxa din fettförbränning fungerar för alla. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, gammal som ung. Kosten är anpassat efter vilken kroppstyp du är och träningsprogrammen är upplagd så att det finns en uppbyggnadsfas för dig som aldrig har tränat i ditt liv. Sedan börjar man på nybörjarprogrammet och man kan arbeta sig uppåt till medel och avancerad nivå under en tidsperiod på 6 månader. Ursäkter finns inte!

FRÅGA: Fungerar detta program för både män och kvinnor?

Absolut! Maxa din fettförbränning fungerar för alla oavsett ålder och kön.

FRÅGA: Men om programmet inte fungerar för mig?

Då är den helt GRATIS! Om du följer Maxa din fettförbränning och inte tappar ett endaste kilo första 30 dagarna kontaktar du oss och du får pengarna tillbaka. Jag står bakom denna produkt till 100%. Allt du behöver göra är att ge mig en chans att bevisa hur bra ”Maxa din fettförbränning” är.

Notering: Vi tror inte på "quick fix" lösningar - bara på hårt arbete med rätt kunskap, leverera värde och hjälpa andra. Våra program är skapade för att hjälp flera på en gång att förbättra  sin hälsa. Vi garanterar inte dina resultat eftersom vi inte känner dig. Dessutom är dina resultat i livet upp till dig. Är vi överens om det? Vi vill bara hjälpa till genom att leverera bra innehåll, vägledning och strategier som tar dig framåt. Denna internetsida är producerad för Sverige och den svenska marknaden. Resultaten på denna sida garanterar inte att andra användare får samma resultat och är inte på något sätt representativt för de resultat någon annan person kan uppnå. Avgörande för en persons framgång är hans/hennes förmåga att bruka informationen på ett korrekt sätt och att följa vårt uppföljningssystem. Detta program är i informations och utbildningssyfte och är inte avsedd som medicinsk eller professionell rådgivning. Samtala alltid med din läkare innan du utför större förändringar i dina matvanor och dina näringsprogram. Användningen av kost- och näringsprogram för att kontrollera metaboliska störningar eller sjukdomar är inte syftet med detta program. Syftet med detta program är att hjälpa icke sjuka människor att uppnå deras kosmetiska fitnessmål genom att utbilda dem via lämpliga riktlinjer för näringsintag och effektiv träning.

Detta program gör inga hälsomässiga anspråk. Detta program kommer inte att hjälpa till att hela, bota eller motverka några sjukdomar eller andra medicinska tillstånd. Författaren är ingen läkare eller registrerad dietist. Författaren är fitness- och näringskonsult. Din näringsplan kommer inte att enbart vara effektiv utan komplettering av ett lämpligt motionsprogram. Om du inte är van vid träning kontakta alltid din läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram. För att kunna delta i detta program måste du vara 18 år och myndig i enlighet med svensk lag.