Här får du de 3 livsmedel som du kan äta med gott samvete innan du lägger dig - och ändå förbränna fett... (ladda ner e-boken)

Tips på hur du äter rätt på kvällen

I hälsovärlden så finns det många myter som nästan har växt sig till rena sagor. Du har väl säkert hört man inte skall äta efter 19.00, eller var det 20.00?

Enligt denna myt så skulle allt du äter vid denna tid nästan magiskt förvandlas till fett runt magen.Här kommer lite goda nyheter

 • Många har uppfattningen om att äta efter denna tidpunkt inte bara försämrar viktminskningen utan rent av får dig att GÅ UPP i vikt.

 • All mat som du äter efter kl.20.00 kommer inte automatiskt lagras på låren, rumpan eller runt magen. 

 • Istället kommer du nu att få reda på exakt vilken mat som du kan äta som ett sent kvällsmål och som kommer hjälpa en viktminskning och målen du har med kroppen. 

 • Jag tror verkligen att du kommer att gilla att du kan öka fettförbränningen genom att välja RÄTT mat på kvällen jämfört med att gå omkring och vara hungrig varje kväll.

"Fler än 35 200 personer har redan laddat ner denna specialrapport och förbättrat sina matvanor på kvällen. Hoppas att detta kommer att hjälpa dig lika mycket som mig. Jag kan lova att när jag bytte ut mina "kvällsmackor" mot detta så hände det grejer" - Nico & Jonas

Därför skapade vi specialrapporten

Nicolas Fiori

Personlig tränare

Jag vet inte hur det är med dig men jag blir ganska ofta sugen på choklad och andra sötsaker efter middagen på kvällen. Inte på samma sätt som innan jag kom igång med träningen.
Idag kommer jag att dela med mig utav ett “trick” som verkligen har hjälpt mig (och hjälper mig fortfarande). 

Det har också hänt att man har följt matschemat bra hela dagen så slarvar man precis innan man lägger sig, det är så onödigt men det är lättare sagt än gjort.

Det sista kroppen behöver innan man lägger sig är socker (snabba kolhydrater som ökar fettinlagringen). När man istället behöver mer byggstenar till natten (i form av protein) så att musklerna får näringen de behöver.

Jag har nästan 20-25% av min framgång att tacka detta trick, eftersom kvällsmålet utgör en sådan viktig del för att lyckas.

Lite kommentarer om Nicolas Fiori

 • Programmet är dynamit, både jag och min omgivning har märkt stora förändringar på bara några få veckor. Det är otroligt hur ni har överfört vad ni gör till ord och bild på min skärm så att jag kan få liknande resultat.

  Anna-Karin L 

 • Jag är själv PT och jobbar på gym. Jag tog kontakt med Nico för att jag att hade tappat motivation och fokus i min egen träning. Jag har stor respekt för Nicos kunskap och erfarenhet inom träning, kost och han sätt att jobba med sina kunder. 

  Nico är väldigt tydlig och kompetent, professionell och enkelt att förstå och följa. Hans upplägg har varit helt perfekt för mig. Vad jag gillar mest med Nico är hans tydlighet, kunskap och resultatfokus.Jag kan 110% rekommendera Nico och kommer personligen komma tillbaka när jag behöver råd, stöd eller extra hjälp för min egen träning. Tack!!!

  Küllike, PT på World Class

 • Hej Jonas och Nico, jag vill bara säga att detta känns kanon. Jag har insett att det mesta jag visste om fettförbränning var fel. Jag förstod inte konceptet ”efterbränning” tidigare men nu känns det som jag knäckt koden i fettkampen. Programmet är brilliant.

  Carl Augustsson

Komplett kost- & träningsprogram

 • DIREKT tillgång digital tillgång till alla moduler
 • Ladda ner bonusprodukter
 • 30 dagar 1-on-1 coaching med NicolasFiori
 • Engångskostnad för "livstidsmedlemskap
 • Gå kursen via dator, läsplatta eller smartphone
 • 60 dagars pengar-tillbaka-garanti

Om Nicolas Fiori

Nicolas Fiori – Personlig tränare, kostrådgivare, föreläsare och författare. Nico har arbetat som personlig tränare i både Sverige och Norge sedan 2009 med allt ifrån motionärer till elitidrottare inom boxning, basket, fotboll, handboll, friidrott och fitnesstävlande. 

Nico brinner för att hjälpa andra människor uppnå sina mål och fulla potential.
Här kan du läsa en artikel där jag och Paulo Roberto blir intervjuade om Högintensiv träning i tidningen Expressen - se artikeln här

 • Vi vill gärna hålla kontakt med dig:

Behöver du kontakta oss?

Via Epost?

Klicka här

 

Hjälp med din order?

Ring oss här

Telefon: (+46) 702-351151